Spa Respect Centre
+ показать номер
Специализация:

Hotel

...

Hotel SPA.

больше
О себе:

МЕДІКАЛ SPA-центр «RESPECT» орієнтований на надання комплексу послуг, що грунтуються на використанні традиційних методів курортології та натуротерапії з метою профілактики, оздоровчого

...

МЕДІКАЛ SPA-центр «RESPECT» орієнтований на надання комплексу послуг, що грунтуються на використанні традиційних методів курортології та натуротерапії з метою профілактики, оздоровчого відпочинку та косметологічної корекції.

МЕДІКАЛ SPA-центр «RESPECT» – це зона підвищеного комфорту, що поєднує в собі особливу атмосферу релаксу і оздоровчого відпочинку. Концепція і філософія нашого МЕДІКАЛ SPA-центру - це абсолютно нове ставлення до себе, свого здоров'я, емоційного стану і зовнішності. В основі оздоровчих і естетичних програм нашого центру лежить індивідуально-комплексний підхід, орієнтований на побажання гостя та запити і виклики кожного нового дня.

больше
Достижения:

1. З квітня місяця ми успішно розпочали застосовувати ультразвукові дослідження, таким чином розширили вибір методів діагностики.

...

1. З квітня місяця ми успішно розпочали застосовувати ультразвукові дослідження, таким чином розширили вибір методів діагностики.

2. Закупили обладнання та запустили сеанси внутрівенної озонотерапії.

3. Впровадили нові техніки масажу, зокремаміофасциальний масаж обличчя і зони декольте .

4. Новинка 2019 - SPA-вікенди "Медовий тиждень" та "Романтична втеча".

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную