​Лариса Орєхова
написать
+ показать номер
Специализация:

Генеральний директор Інституту дерматології та косметології доктора

...

Генеральний директор Інституту дерматології та косметології доктора Богомолець.

больше
О себе:

Інститут дерматології та косметології доктора Богомолець — лікувально-діагностичний центр, заснований в 1998році Ольгою Богомолець — спадковим лікарем, правнучкою видатного академіка,

...

Інститут дерматології та косметології доктора Богомолець — лікувально-діагностичний центр, заснований в 1998році Ольгою Богомолець — спадковим лікарем, правнучкою видатного академіка, патофізіолога Олександра Богомольця.

Уже понад 20 років Інститут дотримується своєї головної місії — порятунок життів людей за допомогою раннього виявлення таких небезпечних захворювань як меланома і рак шкіри. Для цього в Інституті є все: багаторічний досвід, висококваліфікований персонал, сучасне обладнання для діагностики і, найголовніше, — відповідальність за кожен поставлений діагноз!

Інститут починаючи з 2009 року щороку проводить Всеукраїнський соціальний проект День діагностики меланоми – масові безкоштовні огляди населення по всій країні. Всього за 10 років (2009-2018 рр.) проведення проекту в Україні було оглянуто 379 360 осіб.

больше
Достижения:

Лариса Сергіївна Орєхова працює в Інституті дерматології та косметології доктора Богомолець починаючи із його заснування – з 1998 року. За цей час невелика клініка відомого лікаря Ольги Богомолець

...

Лариса Сергіївна Орєхова працює в Інституті дерматології та косметології доктора Богомолець починаючи із його заснування – з 1998 року. За цей час невелика клініка відомого лікаря Ольги Богомолець виросла до великого Інституту, де провідні фахівці займаються не лише лікуванням пацієнтів, а й навчанням лікарів усієї України.

2000 року вперше в країні було запроваджено новий метод видалення небажаного волосся — лазерна епіляція. Тоді саме фахівці Інституту доктора Богомолець почали використовувати перші в Україні лазерні системи для видалення волосся, які показали неперевершений результат — волосся припиняло ріст назавжди. З тих пір Інститут впевнено тримає пальму першості даного напрямку.

Згодом, в клініці з'явилися новітні апарати для лікування вугрової хвороби, корекції рубців, діагностики меланоми і раку шкіри.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную