Nove Tilo
написать
+38 +380689060901 показать номер
Специализация:

Пластична хірургія.

Лор – хірургія.

Естетична ...

Пластична хірургія.

Лор – хірургія.

Естетична медицина.
больше
О себе:

Клініка пластичної хірургії та естетичної медицини «Nove Tilo» здійснює операції за новими технологіями, які є не тільки ефективними, але і безпечними для вашого здоров'я. Персонал клініки зробить

...

Клініка пластичної хірургії та естетичної медицини «Nove Tilo» здійснює операції за новими технологіями, які є не тільки ефективними, але і безпечними для вашого здоров'я. Персонал клініки зробить все можливе, щоб ви відчували турботу і професіоналізм!

Фахівці клініки «Nove Tilo» мають багаторічний стаж роботи в галузі пластичної хірургії і ЛОР-медицини – від 15 до 19 років, а також постійно займаються підвищенням власної кваліфікації для того, щоб якість виконання операцій залишалася ідеальною.

больше
Достижения:

У стінах центру «Nove Tilo» працюють висококваліфіковані професіонали c багаторічним досвідом, які проводять як естетичні, так і реконструктивні пластичні операції будь-якого рівня складності,

...

У стінах центру «Nove Tilo» працюють висококваліфіковані професіонали c багаторічним досвідом, які проводять як естетичні, так і реконструктивні пластичні операції будь-якого рівня складності, здійснюють ефективне лікування ЛОР-захворювань, а за допомогою медичної косметології омолоджують і покращують стан шкіри. За 2,5 роки роботи клініки була надана допомога більш ніж 1500 пацієнтам. Операції проводяться з використанням сертифікованих європейських матеріалів з допомогою сучасного обладнання, що піднімає якість пластичних та інших видів операцій на високий рівень. Наші фахівці постійно стежать за розвитком пластичної хірургії в світі, що дає можливість їм застосовувати інноваційні методики, а також виконувати навіть самі трудомісткі і багатоетапні операції, за які не беруться в інших медичних установах.

Клініка має сучасну професійно оснащену операційну, що дозволяє задавати та підтримувати високі стандарти проведення операцій.
больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную