GRAND HOTEL
написать
+ показать номер
Специализация:

Hotel

...

Hotel SPA.

больше
О себе:

До послуг гостей пропонуються сауни з режимом роботи з 08:00 до 22:00.

1. Краксен, в якій пар надходить крізь сіно. Заспокоює нервову систему і нормалізує розлади сну, лікує застуду та

...

До послуг гостей пропонуються сауни з режимом роботи з 08:00 до 22:00.

1. Краксен, в якій пар надходить крізь сіно. Заспокоює нервову систему і нормалізує розлади сну, лікує застуду та бронхіт.

Температура повітря 49°, вологість 40-70%. Рекомендується тим, хто погано переносить високу температуру та сухе, розжарене повітря.

2. Римська сауна для тих, хто погано переносить високу температуру та сухе, розжарене повітря. Температура 45–60 ˚.

3. Соляна кімната для тих, хто має проблеми з дихальною системою, а також людям, у яких є шкірні захворювання. Температура 80°, вологість 15 %.

4. Фінська сауна, яка робить шкіру шовковистою, рекомендується при шкірних захворюваннях. Температура повітря 96-100°, вологість 2-3%.

5. Інфрачервона сауна являє собою кабіну з інфрачервоними хвилями. Допомагає при схудненні, додає шкірі гладкості та еластичності. Температура 50°C.

6. Руська сауна додає сил та енергії, використовується аромат трав’яних відварів та настоянок. Є можливість отримати масаж віниками, після чого шкіра гладенька та шовковиста. Не рекомендується людям із проблемами з серцем та судинами.

Сінна кімната, де пропонується букет висушеного сіна, що збагачує організм здоров’ям та красою. В результаті очищається весь організм, відбувається природне схуднення. Процедура дарує прекрасний відпочинок і сприяє повноцінному сну. В сінній лазні невисока температура, тому її можуть відвідувати і дорослі, і діти.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную