Казьо Ігор
+ показать номер
Специализация:

Стоматологія. Власник приватної стоматологічної клініки Advance Kazo; виконання тотальних

...

Стоматологія. Власник приватної стоматологічної клініки Advance Kazo; виконання тотальних реабілітацій безметалевими конструкціями; проведення авторських майстеркласів та курсів по цифровій стоматології в Києві, Білорусії, Грузії, Казахстані; виконання тотальних реабілітацій, работа з малоінвазивними керамічними реставраціями по цифровому протоколу (вініри); проведення онлайн консультацій для лікарів з Європи та Америки.

больше
О себе:

Власник приватної стоматологічної клініки Advance Kazo; виконання тотальних реабілітацій безметалевими конструкціями; проведення авторських майстеркласів та курсів по цифровій стоматології в

...

Власник приватної стоматологічної клініки Advance Kazo; виконання тотальних реабілітацій безметалевими конструкціями; проведення авторських майстеркласів та курсів по цифровій стоматології в Києві, Білорусії, Грузії, Казахстані; виконання тотальних реабілітацій, работа з малоінвазивними керамічними реставраціями по цифровому протоколу (вініри); проведення онлайн консультацій для лікарів з Європи та Америки.

Одне з найважливіших місць в моєму житті займає сім’я. Впевнений, що після завершення лікування в моїй клініці «Advance Kazo» пацієнт отримує здорову, функціональну та естетичну посмішку, що змінює його життя на краще. Маю найкращу команду, яка допомагає отримувати найкращий результат. Прихильник сучасних технологій в стоматології.

больше
Достижения:

2011-2013 – працював на кафедрі ортопедичної стоматології при університеті ім. Богомольця.

2011-2015 – працював в приватні клініці «Еліс».

2015-2018 – працював в приватні клініці

...

2011-2013 – працював на кафедрі ортопедичної стоматології при університеті ім. Богомольця.

2011-2015 – працював в приватні клініці «Еліс».

2015-2018 – працював в приватні клініці «Гармонія».

2018-по сьогоднішній день – працюю в «Advance Kazo» clinic.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную