Засновник NestorClinic Роман Нестор поділився своїми враженнями

Засновник NestorClinic Роман Нестор поділився своїми враженнями

Засновник NestorClinic Роман Нестор поділився своїми враженнями

Засновник NestorClinic Роман Нестор поділився своїми враженнями від перемоги клініки на Stella International Beauty Awards 2018 у номінації «Стоматологічна клініка» та розповів, чому треба розвиватися не лише в Україні, а й закордоном.

Я пишаюся тим, що Stella International Beauty Awards 2018 в руках нашої команди! Щоправда, ніхто не очікував, що NESTORCLINIC стане найкращою клінікою України. Від першої цеглини до цифрового аналізатора прикуса – все робилося для найвищого стандарту лікування наших Пацієнтів та комфорту наших Лікарів. На меті не було робити щось на показ. Проте коли медична спільнота визнала нашу працю – це надзвичайно приємно. Я спікер на міжнародних конгресах, симпозіумах та проводжу майстер-класи за власною навчальною методикою для лікарів-стоматологів. Кожен виступ я починаю з представлення нашої команди та клініки, і обов'язково відзначаю, що NESTORCLINIC - це KaVo Reference-Clinic, це золотий провайдер Straumann, це найкраща стоматологічна клініка України за версією Stella International Beauty Awards 2018. Коли Пацієнти помічають статуетку в кабінеті для консультацій – вони одразу розуміють, що не має сенсу нас ні з ким порівнювати.

Я вважаю, що необхідно проводити подібні заходи не лише на території України, а й за її межами. У нас є багато висококласних спеціалістів, яких цінують не тільки в Україні, а й за кордоном. Запрошують оперувати та проводити навчання. Всі ми заслуговуємо на міжнародне визнання. Тому бажаємо Вашому чудовому проекту міжнародного масштабування! Дякую Вам за гарну справу, у яку Ви вкладаєте серце та душу! Stella International Beauty Awards - the best!