Скок Юлія
написать
+ показать номер
Специализация:

Медицина (класичний та апаратний косметолог).

Фінанси (менеджер з питань

...

Медицина (класичний та апаратний косметолог).

Фінанси (менеджер з питань регіонального розвитку в одній з іноземних фармацевтичних компаній/власниця мережі косметологій з медичною ліцензією JULIABeautyStudioта тренінг-центру JULIABeautyStudio).

Юриспруденція (власниця бренду JULIABeautyStudio/ розробляю власний проект франшизи косметологічного бізнесу).

Благодійність (активно приймаю участь в різноманітних благодійних заходах, жертвую кошти на лікування важкохворих дітей, активний партнер благодійного фонду «Світлячки»).

больше
О себе:

Скок Юлія Ігорівна – підприємець, бізнес-вумен, косметолог, спеціаліст з апаратних методів, директор та власниця мережі косметологій з медичною ліцензією та тренінг-центру

...

Скок Юлія Ігорівна – підприємець, бізнес-вумен, косметолог, спеціаліст з апаратних методів, директор та власниця мережі косметологій з медичною ліцензією та тренінг-центру JULIABeautyStudio.

Всі важливі процеси у власному бізнесі виконую та/або контролюю особисто: розробка бізнес-плану та стратегії розвитку, аналітика, закупівлі, підбір та робота з персоналом, маркетинг, реклама, якість обслуговування клієнтів, тощо.

Також на сьогоднішній день я працюю менеджером з питань регіонального розвитку в одній з іноземних фармацевтичних компаній. Певно, це дало мені досвід, щоб стати приватним-підприємцем, а наснагу мені надає моя родина (чоловік та 2 дітей-двійнята) та статус ВПО. Ніщо не стимулює краще, ніж потреба дати краще своїм дітям та своїм батькам.

Активно приймаю участь в різноманітних благодійних заходах, бо колись сама потребувала допомоги.

Фінанси та юриспруденція (9 років); естетична косметологія (5 років); приватний підприємець (4 роки).

больше
Достижения:

Директор та власниця мережі косметологій з медичною ліцензією та тренінг-центру JULIABeautyStudio, провідний спеціаліст мережі косметологій з медичною ліцензією JULIABeautyStudio (зараз лише

...

Директор та власниця мережі косметологій з медичною ліцензією та тренінг-центру JULIABeautyStudio, провідний спеціаліст мережі косметологій з медичною ліцензією JULIABeautyStudio (зараз лише консультую).

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную