Римаренко Ольга
написать
+ показать номер
Специализация:

Дерматологія (діагностика та лікування, дерматоскопічна діагностика, видалення новоутворень,

...

Дерматологія (діагностика та лікування, дерматоскопічна діагностика, видалення новоутворень, трихологія тощо).

Естетична медицина (ін’єкційна та лазерна косметологія, нитковий ліфтинг, плазмотерапія тощо).

Лікування ускладнень внаслідок естетичних втручань.

Викладацька діяльність.
больше
О себе:

Ольга Римаренко – лікар-дерматокосметолог, головна лікарка «Медичного центру лікаря Римаренко». Ольга не тільки проводить успішну практику, але й багато працює як викладач та розробляє власні

...

Ольга Римаренко – лікар-дерматокосметолог, головна лікарка «Медичного центру лікаря Римаренко». Ольга не тільки проводить успішну практику, але й багато працює як викладач та розробляє власні навчальні програми для лікарів.

Як продовжувачка лікарської династії, Ольга Римаренко розуміє важливість вибудови довготривалих довірливих відносин та бездоганної репутації. Лікаря Римаренко відрізняють визначні етичні якості та колегіальність, вона користується значною повагою як серед пацієнтів, так і серед колег в Україні та за кордоном.

Ольга приділяє велику увагу просвітницькій діяльності та підвищенню обізнаності лікарів та пацієнтів у питаннях співпраці «лікар-пацієнт», безпеки та етичності роботи, особливо у інвазивних напрямах естетичної медицини.

Стаж за фахом – 15 років.

больше
Достижения:

Засновниця та головна лікарка «Медичного центру лікаря Римаренко». В 2019р перші в Україні отримали відзнаку Meder Expert Clinic.

Сертифікована тренерка ...

Засновниця та головна лікарка «Медичного центру лікаря Римаренко». В 2019р перші в Україні отримали відзнаку Meder Expert Clinic.

Сертифікована тренерка AcademyofAdvancedAestheticsUA: ін’єкційні методи в естетичній медицині.

Співавторка та викладач семінару для лікарів «Золота осінь в житті жінки: співдружність гінеколога та лікаря естетичної медицини» (у 2019 році пройшов у м.Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі).

Експерт з технологій лазерного СО2 шліфування Lumenis AcuPulse, викладач.

Доповідач конференцій:

Естет 2004 рік, тема-догляд за шкірою пацієнтів під час терапіі акне

2015 р Колхіда – гранульоматозні ускладнення філерів в естетичній медицині

2018 р LaserExpertMeetingПоєднання технологій РФ-ліфтингу з ін’єкційними і нтковими методами для досягнення ліфтингу тканин

За ініціативою Ольги Римаренко, співробітники клініки регулярно беруть участь у сімейних фестивалях та заходах із безкоштовною дерматоскопічною діагностикою новоутворень, надаючи можливість вчасно профілактувати розвиток ускладнень, отримати фахову консультацію та зберегти здоров’я всім членам сім’і, що не мають достатньо часу, можливості та обізнаності у необхідності регулярних оглядів новоутворень.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную