MediSkin
написать
+ показать номер
Специализация:

КосметологіяНаша клініка MediSkin росла та розвивалася разом із спеціалістами, і на сьогоднішній

...

КосметологіяНаша клініка MediSkin росла та розвивалася разом із спеціалістами, і на сьогоднішній день ми виростили одних з найкращих лікарів косметологів та дерматологів не тільки в Закарпатті, але в Україні. Професійним досягненням клініки MediSkin– це розробка унікальних та ефективних протоколів лікування акне, без використання серйозних системних препаратів. Підняли лазерні процедури в нашому регіоні на новий рівень. В Закарпатському регіоні ми виступаємо експертами на ринку косметології , тому нас часто запрошують для зйомок у різних телепередачах, а також у нас існує свій власний телепроект на першому кабельному щотижнева пе6редача “Краса по-Закарпатськи”. Налагодили косметологічний туризм в нашій області. До нас централізовано приїжжать клієнти з сусідніх держав Угорщини, Словакії, Чехії, Німеччини. Головним нашиш досягенням є довіра пацієнтів, які дивляться на нашу клініку і свого лікаря, як на хорошого друга та порадника! , апаратна косметологія.

больше
О себе:

Клініка апаратної косметології MediSkin - це найсучасніше на ринку лазерне обладнання(найновіші лазери AsclepionНімеччина) , широкий вибір апаратної корекції тіла ( VelaShape, Starvac,

...

Клініка апаратної косметології MediSkin - це найсучасніше на ринку лазерне обладнання(найновіші лазери AsclepionНімеччина) , широкий вибір апаратної корекції тіла ( VelaShape, Starvac, IcooneLaser, ударно-хвильова терапія Storz) , провідна космецевтика світу DMK, IsClinical, BiologiqueRecherche, Universkin, смас ліфтинг обличчя Ultera, у своїй практиці використовуємо доказову медицину на основі комп’ютерної діагностики VisioFace, всі інєкійні методики та унікальні протоколи лікування акне, демодекозу, пігментації та куперозу.

Досвід роботи – 5 років.

больше
Достижения:

Наша клініка MediSkinросла та розвивалася разом із спеціалістами, і на сьогоднішній день ми виростили одних з найкращих лікарів косметологів та дерматологів не тільки в Закарпатті, але в Україні.

...

Наша клініка MediSkinросла та розвивалася разом із спеціалістами, і на сьогоднішній день ми виростили одних з найкращих лікарів косметологів та дерматологів не тільки в Закарпатті, але в Україні. Професійним досягненням клініки MediSkin– це розробка унікальних та ефективних протоколів лікування акне, без використання серйозних системних препаратів. Підняли лазерні процедури в нашому регіоні на новий рівень. В Закарпатському регіоні ми виступаємо експертами на ринку косметології , тому нас часто запрошують для зйомок у різних телепередачах, а також у нас існує свій власний телепроект на першому кабельному щотижнева пе6редача “Краса по-Закарпатськи”. Налагодили косметологічний туризм в нашій області. До нас централізовано приїжжать клієнти з сусідніх держав Угорщини, Словакії, Чехії, Німеччини. Головним нашиш досягенням є довіра пацієнтів, які дивляться на нашу клініку і свого лікаря, як на хорошого друга та порадника!


больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную