Матвієнко Ганна
написать
+ показать номер
Специализация:

Маю дві освіти:

1.Середня спеціальна освіта. В 2008 році закінчила Краснолиманське медичне

...

Маю дві освіти:

1.Середня спеціальна освіта. В 2008 році закінчила Краснолиманське медичне училище за спеціальністю «Сестринська справа».

2. Вища освіта. В 2012 році закінчила Горлівський регіональний інститут університету "Україна" за спеціальністю "Фізична реабілітація"

Працюю фізичним реабілітологом , та є керівником медичного центру MedAktivякий надає послуги дерматокосметології, пластичної хірургії, косметологічні послуги для обличчя та тіла, масажні послуги, дитяча реабілітація.
больше
О себе:

Активна у соціальній відповідальності: на базі свого центру відкрила безкоштовне відвідування соляної кімнати для дітей з інвалідністю, є членом ініціативної групи MedAktiv, яка

...

Активна у соціальній відповідальності: на базі свого центру відкрила безкоштовне відвідування соляної кімнати для дітей з інвалідністю, є членом ініціативної групи MedAktiv, яка виграла проекти: “Тиск під контролем”, встановила на території безкоштовний пункт самостійного вимірювання АТ, займаюсь активною волонтерською діяльністю, благодійністю: видача продуктових наборів малозабезпеченим сім'ям, грошова допомога товариству захисту тварин.

Посітйно беру участь у навчальних семінарах, тренінгах для розвитку власного бізнесу.

больше
Достижения:

Є керівником клініки MedAktiv, є переможцем таких грантових програм: «Підтримка самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад» (МОМ); «Відновлення джерела коштів до існування»

...

Є керівником клініки MedAktiv, є переможцем таких грантових програм: «Підтримка самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад» (МОМ); «Відновлення джерела коштів до існування» (People in need); «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» (USAID); «УКРАЇНСЬКИЙ ДОНЕЦЬКИЙ КУРКУЛЬ».

18 жовтня 2017р. на бізнес-форумi«Business4Women»отримала нагороду від Донецької торгово - промислової палати на конкурсі «Чому я обираю власний бізнес» по номінація «Сімейний бізнес».

21-22 листопада в м. Кишиневі (Молдова) відвідала форум "Молодіжне підприємництво в сучасному світі"

7 вересня 2018 рздобула перемогу в конкурсі ПІДПРИЄМЕЦЬ РОКУ 2018 Номінація "Start-Upроку"
З 2-го по 6-те жовтня 2018 року відвідала Польщу з навчальною програмою (потужності польських компаній, ознайомилася з успішними практиками ведення бізнесу, а також з сучасними механізмами підприємницької діяльності).

У 2019 пройшла навчання в Таіланді, Німеччині.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную