Gera Medic
написать
+ показать номер
Специализация:

Студія

...

Студія краси.

больше
О себе:

Провідним напрямком нашої діяльності є косметологія обличчя, тіла. Широкий асортимент послуг класичної косметології, та апаратної косметології. Діодна лазерна епіляція сучасним апаратом нового

...

Провідним напрямком нашої діяльності є косметологія обличчя, тіла. Широкий асортимент послуг класичної косметології, та апаратної косметології. Діодна лазерна епіляція сучасним апаратом нового покоління. Для душі і тіла в нас є спа-куточок з фішпілінгом рибками Гараруфа, та фітобочкою з фітозборами. Також ми слідкуємо за новинками, у нас є послуги ламінування вій та брів, догляд за руками та стопами, візаж, манікюр.

Запис у нас відбувається онлайн, а також у письмовій формі вайбер.

Ми закінчили вищу медичну освіту, пройшли спеціалізовані курси. Щороку відвідуємо десятки семінарів, майстер класів, конференцій. Щорічні європейські конгреси. Офіційне відкриття нашої студії краси відбулося в травні 2017 року, саме тоді ми відкрили школу базової косметології та курси ламінування вій та брів.

больше
Достижения:

Нами заснована школа базової косметології Гера. Наше підприємство щороку долучається до благодійних мироприємств фонду "Даймо Надію" даруючи свої послуги на різдвяну і великодню ярмарку для збору

...

Нами заснована школа базової косметології Гера. Наше підприємство щороку долучається до благодійних мироприємств фонду "Даймо Надію" даруючи свої послуги на різдвяну і великодню ярмарку для збору коштів потребуючим підопічним фонду.

Ми швидко розвиваємося, і слідкуємо за трендами та інноваційними методикам в сфері краси.

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную