Хобзей Кузьма
написать
+ показать номер
Специализация:

Напрям діяльності: дерматологія, трихологія, хірургічне відновлення

...

Напрям діяльності: дерматологія, трихологія, хірургічне відновлення волосся.



Лікар-дерматолог, трихолог. у своїй праці намагаюсь втілити кращі світові практики та напрацювання в Україні. Завжди прагну встановити причину проблеми, та чинники її виникнення у кожного пацієнта. Застосовую індивідуальний підхід, та вибір тактики лікування для конкретного випадку, але виключно на принципах науково обрунтованої, доказової медицини. Важаю, що лікування може і має бути максимально комфортним для пацієта, на скільки це можливо, як фізично так і психологічно.

больше
О себе:

Лікар-дерматолог, трихолог. У своїй праці намагаюсь втілити кращі світові практики та напрацювання в Україні. Завжди прагну встановити причину проблеми та чинники її виникнення у кожного пацієнта.

...

Лікар-дерматолог, трихолог. У своїй праці намагаюсь втілити кращі світові практики та напрацювання в Україні. Завжди прагну встановити причину проблеми та чинники її виникнення у кожного пацієнта. Застосовую індивідуальний підхід та вибір тактики лікування для конкретного випадку, але винятково на принципах науково обрунтованої та доказової медицини.

Важаю, що лікування може і має бути максимально комфортним для пацієта, на скільки це можливо, як фізично так і психологічно.

больше
Достижения:

Запрошений експерт телепроектів «Говорить Україна» (Телеканал Україна), «За Живе», «Я соромлюсь свого тіла!», «Цієї миті рік потому» (телеканал СТБ), «Сніданок з 1+1», «Територія обману»

...

Запрошений експерт телепроектів «Говорить Україна» (Телеканал Україна), «За Живе», «Я соромлюсь свого тіла!», «Цієї миті рік потому» (телеканал СТБ), «Сніданок з 1+1», «Територія обману» (телеканал 1+1).

Трихолог місяця за версією сайту doc.ua

Стажування закордоном: Гамбург (2018), Варшава (2018), Тбілісі (2017)

Доповіді на Європейських та Всесвітніх конгрересах по трихології: Тбілісі (2016), Варшава (2018), Болонья (2018), Барселона (2019), Лісабон (2019).

Регулярний доповідач на Українських конференціях, конгресах, симпозіумах.

Секретар Українського товариства дослідження волосся з для його заснування в (2016), та першого (2017) і другого (2019) конгресів українського товариства дослідження волосся

Автор/співавтор глав в книгах «Трихологія» 1 і 2 видання (2013, 2016), «Трихопатії у дітей» (2017)

больше
Итог голосования премии


Спасибо, Ваш голос учтЁн
на главную